ג‘ין ים תיכוני ריחני ורך, מיוצר מתפוחי פינק ליידי שמרמת הגולן. לאחר הזיקוק הראשון, מושרים המרכיבים הבוטניים למשך יממה, ומזוקקים בשנית באופן איטי תוך שמירה מקסימלית על ארומת התפוח.
ג'ין ים תיכוני של פלטר מגיע מבית 'פלטר' שבעין זיוון שברמת הגולן. טל וניר פלטר חברו למומחי אלכוהול ישראלים והקימו יחד את מזקקת פלטר, אותה ייבאו ממחוז קוניאק הצרפתי, שם שימשה לייצור קוניאק איכותי במשך 45 שנים. המזקקה הייחודית משמשת לייצור מועט וקפדני של מגוון משקאות נוספים כגון ערק, וויסקי וברנדי ארומטיים והזיקוק האופטימלי מבטיח את קבלת התזקיק המושלם - נקי ועשיר בארומות של הרכיבים והפירות מהם יוצרו המשקאות.
אנייחו בספרדית זה "זקן". ומכאן שמה של הטקילה הזו אשר יושנה בחביות עץ אלון למעלה משנה ובדר"כ עד 4 שנים. למרות העובדה שמיושנות זמן כה רב בחביות עץ, המובחרות בטקילות האנייחו הן אלו שטעמי העץ לא השתלטו על טעמו המקורי של המשקה ונשמרים טעמי האגבה. זוהי טקילה קטיפתית ונפלאה המתאימה לשתיה איטית ונינוחה בכוס קוניאק. זוהי הטקילה הנמכרת ביותר בארה"ב בקטגוריית הפרימיום.
האם את/ה מעל גיל 18?
מכירת אלכוהול מותרת מעל גיל 18
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות